W-HEALING TUOTTEET

3 Tuotetta

Mikä W-healing?

PARASTA PARHAILLE
W-Healing tuotteet on valmistettu edistyneellä kaksivaikutteisella tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että sekä hevosta vasten oleva keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus heijastavat hevosen oman lämmön takaisin hevoseen. Tästä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle.

W-Healing lisää verenkiertoa, ja vähentää turvotusta. Tuotteita voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen, kuten myös vuohis- ja jännevaurioiden hoitoon. W-Healing-tuotteet käyvät hyvin myös vanhemmille hevosille jäykkyyttä poistamaan. Tuotteissa ei ole karenssiaikaa.

W-Healing-tuoteperheeseen kuuluvat suositut W-Healing wrapit, kinnersuojat, pintelipatjat, suojat, loimet, satulahuovat sekä koirille W-Healing-takki.

W-Healing + Magnet-tuotteissa on yhdistetty kahta toisiaan täydentävää tekniikkaa aivan uudella tavalla. Magnet-tuotteissa on 1000 gaussin magneetit, jotka lisäävät verenkiertoa, ja tehostavat vaikutusta yhdessä W-Healing-materiaalin kanssa. W-Healing + Magnet-tuoteperheessä tarjolla on loimi, pintelipatjat sekä suojat.


  • Näkymä