Eggersmann

1 Tuote


                       

Erikoistuminen hevosrehuun

Eggersmann on erkoistunut hevosrehun valmistukseen ja alan yksi markkinajohtajista Saksassa ja koko Euroopassa. Tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan alan viimeisiä vaatimuksia. Tuotteiden laadunvalvonta on jatkuvaa ja täyttää vaativammankin harrastajan toivomukset . Olymppiatason ratsastajat luottavat Eggersmann laatuun.
Lähialueen tuottajat toimittavat kaikki raaka-aineet

Saksassa Hannoveri alueella oleva tehdas käyttää raaka-aineita lähialueen tuottajilta jotka ovat viljelleet näitä viljavia keski - Saksan peltoja jo useamman vuosikymmeen ajan menestyksellisesti perinteisellä osaamisella. Viljelysmenetelmät ovat täysin luonnonmukaisia. Eggersmann valvoo sopimusviljeliöiden laatua jatkuvasti ja pyrkii näin ollen mahdollisimman tasaiseen ja hyvään laatuun, tästä hyötyy ensikädessä Sinun hevosesi.


Eggersmann rehut sisältävät kaiken mitä hevosesi tarvitsee

Eggersmann rehuilla vähenee hankalien lisäravinteiden ja erillisten vitamiinien tarve huomattavasti ja usemmissa tapauksissa kokonaan.  Eggersmann rehut on suunniteltu kattamaan hevosesi kaikki ravinnetarpeet luonnonmukaisella tavalla. Suosituin rehumme CLASSIC MIX on tuote jolla katat kokonaisvaltaisesti hevosesi ravinne ja lisäravinne tarpeet. 

Ruokinta on helppoa ja voit olla varma että hevosesi saa kaiken mitä tarvitsee pysyäkseen hyvässä kunnossa ja terveenä. Vertaa tuotteiden koostumuksia ja totea itse.

  • Näkymä