Blue Chip

14 Tuotetta

Mikä Blue Chip?

Blue Chip sisältää KAIKEN! Myös kivennäiset ja vitamiinit oikeassa suhteessa – useimmille hevosille et tarvitse mitään muuta!

Blue Chip tuotteet kestävät 500kg hevosella 40 päivää. Esimerkiksi Originalin päiväannoksen hinnaksi tulee näin ollen 1,67 €.

Useat johtavat eläinlääkärit ja hevosalan ammattilaiset, jotka tuotetta ovat kokeilleet, ovat hämmästyneet tuloksista! Testaa itse!

 

1. Blue Chip käyttää vain ja ainoastaan korkealatuisia ainesosia taatakseen parhaan lopputuloksen hevosellesi. Gmo vapaa!

2. Blue Chip on ainoa rehu joka on saanut ”Ethical Award” palkinnon

3. Blue Chip rehut ovat kokojyväviljavapaat, ne eivät sisällä melassia jota esiintyy erittäin monissa valmisteissa. Melassi saattaa aiheuttaa epätasapainoista käytöstä, ruoansulatuskanavan häiriöitä, ”myrkyllisyyttä” sekä kaviokuumetta.

4. Blue Chip käyttää luonnolista E-vitamiinia, joka takaa 4-6 kertaa paremman imeytymisen kuin synteettinen E-vitamiini, jota lähes kaikki muut rehunvalmistajat käyttävät.

5. Blue Chip rehut ovat ainoita, jotka sisältävät nukleotideja. Nukleotidit parantavat ruoansulatusta, ovat keskeisiä rakennuspalikoita DNA:lle ja RNA:lle jotka ovat välttämättömiä jokaisen solun toiminnalle. Auttavat tukemaan vastuskykyä, kestävyyttä, solureplikaatiota sekä korjaamaan soluvaurioita

6. Blue Chip on käytössä erittäin edullinen. Yksi säkki kestää useita viikkoja!

7. Et tarvitse enää monia eri vitamiini ja kivennäisainepurkkeja – Vain Blue Chip säkki riittää!

8. Erittäin maittava nirsoimmillekkin hevosille

9. Ei enää ylisyöttöjen vaaraa (ähkyjä!)

10. Kokonaisuutena paljon onnellisempi ja parempikuntoinen hevonen – kokeile vaikka!

  • Näkymä
69,00 €
67,00 €
56,00 €
57,00 €
69,00 €
46,00 €
48,00 €
69,00 €
29,00 €