NutriScience

NutriScience on kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia hevosen lisäravinteita Irlannin pääkonttorissa vuodesta 1999. Valikoima sisältää tehokkaita tuotteita, jotka todistetusti auttavat hevosia saavuttamaan huipputehokkuuden.


 Nutri-Science-tuotteet ovat huippulaadukkaita ja täyttävät tiukimmat ISO-9001 normit, mistä on todisteena tuotteiden ISO-9001 sertifikaatti. Lisäksi NutriScience on saavuttanut Kansallisen yritysinnovaatiopalkinnon voiton ja Irlannin vuoden vienti palkinnon.Vuonna 2016 Swedencare AB osti NutriScience-tuotemerkin ja siitä tuli osa kansainvälisesti tunnettua Swedencare-konsernia. Siitä lähtien yrityksen sitoutuminen jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön on ollut selvää ja Swedencare Ireland tarjoaa nyt uuden tekniikan tason, miljoonien eurojen GMP B8 -akkreditoidun tuotantolaitoksen, joka sijaitsee Waterfordin sydämessä, Irlannissa.

Koko NutriScience-tuotevalikoima on suunniteltu ainutlaatuisesti viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen perusteella eläinten ruokintaa, jonka erittäin kokenut tekninen tiimi varmistaa erinomaisen tuotteen laadun ja tehokkuuden. Kohdennetulla, valitulla laatuvalikoimalla, voit luottaa NutriSciencen tarjoamaan parhaaseen ravitsemustukeen, olipa kyse sitten korkean suorituskyvyn hevosesta tai rakastetusta perheen lemmikistä.

Suomessa valmistajan lippulaivana on ollut  GastroCare, joka on yksi suosituimmista vatsan hyvinvoinninlisäraviteista.