Equitop Gonex 750g

Equitop
Equitop Gonex 750g
Equitop Gonex 750g Equitop Gonex 750g Equitop Gonex 750g

Equitop® Gonex- nivelten toiminnan ylläpitoon.

89,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Equitop® Gonex- nivelten toiminnan ylläpitoon.

Täydennysrehu, joka on kehitetty nivelruston, -kapseleiden, jänteiden sekä nivelsiteiden normaalin toiminnan tueksi. 

Equitop® Gonex antaa nivelille tärkeitä rakennusaineita. Tuote sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja,
ainutlaatuisen glykogeeniyhdisteen ja runsaasti glukosaminoglykaania (GAG) sisältävää korkealaatuista GLME vihersimpukkauutetta (Perna canalicus).


Hevosen nivelongelmiin on kehitetty vihersimpukkauutteeseen (Perna canaliculus) perustuva ravintolisä Equitop® Gonex. Vihersimpukkauutteen positiivisista vaikutuksista nivelterveyden ylläpidossa on olemassa lukuisia tutkimuksia ihmisillä ja eläimillä, myös hevosilla. 

 Eläinlääkäreiden ja omistajien palautteen mukaan etenkin vanhemmat kilpahevoset (sekä ravurit että ratsut) ovat siitä hyötyneet. 

Equitop Gonex sisältää nivelten toiminnalle tärkeitä ravintoaineita, joita hevonen ei tavallisesti saa riittävästi ravinnostaan. Vihersimpukkauute sisältää runsaasti glykosaminoglykaaneja, monityydyttymättömiä rasvahappoja ja erityisen glykogeeniyhdistelmän.

Tuotenimi: Equitop Gonex täydennysrehu

Eläin:Hevonen

Pakkauskoko:750 g

Muoto:Helmimäinen rae

Koostumus: sokereita, kuivattua vihersimpukkauutetta, raakavalkuainen, tuhka, raakarasva, raakakuitu, luonnollisia makuaineita,väriaine E141


Annostus: Päivittäin yli 500 kg painaville hevosille yksi mitallinen ja alle 500 kg painaville ½ mitallista. Yksi mitallinen vastaa noin 25 grammaa. Annetaan 30 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. 

Equitop® Gonex maistuu hyvin valtaosalle hevosista.

Paino:
750 g