NAF Five Star Laminaze 3kg

NAF
NAF Five Star Laminaze 3kg
NAF Five Star Laminaze 3kg NAF Five Star Laminaze 3kg
159,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 10 - 20 työpäivää

NAF Five Star Laminaze 3kg


Kroonista kaviokuumetta sairastaville poneille. Sisältää antioksidanttien, glutationeiden, vitamiinien, mineraalien, karotenoidien, bioflavonoidien ja hivennäisaineiden luonnollisia lähteitä. 

Laminaze lisäravinne yhdessä oikean perushoidon kanssa estää poneja sairastumasta metabolisiin, tyypillisesti kevät- ja syyslaidunruohon aiheuttamiin häiriötiloihin.


Ponit ovat syntyneet elämään vaikeissa ja karuissa olosunteissa ravintonaan pelkkä ruoho. Hiilihydraattien, proteiinin, sokerien ja myrkkyjen ylenmääräinen syönti modernista laidunmaasta aiheuttaa metabolisia häiriöitä ja vapaiden radikaalien aiheuttamaa tuhoa. Tutkimukset osoittavat, että vapaat radikaalit voivat sekä käynnistää että kiihdyttää verenkiertohäiriöitä kaviokudoksessa aiheuttaen vakavaa ontumista ja kavioluun kiertymistä. Kaviokuumeesta toipunut poni on altis oireiden uusiutumiselle, jotka voivat aiheuttaa pysyviä kaviovaurioita.


NAF Laminaze sisältää metabolisia häiriöitä ehkäisevää bentoniittiä ja hiivaa, sekä voimakkaita antioksidantteja estämään vapaiden radikaalien aiheuttamaa tuhoa. Lisätty sinkki edistää kavion kasvua. Sinkillä on myös olennainen tehtävä antioksidanttientsyymi-kompleksissa, superoksidi-dismutaasissa.


Ruokintaohjeet: 

Korkea annostus: 2-3 mittaa ( 50 -75 g )/pv. Ylläpitoannostus 1-2 mittaa ( 25 - 50 g )/pv.

Suositellaan annettavaksi iltaruokinnan yhteydessä, sillä lepojakson aikana imeytyminen on tehokkaampaa. 

Säilytä kuivassa kansi suljettuna.

Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua