Equistro® Kerabol Biotin 1kg

Equistro®
Equistro® Kerabol Biotin 1kg
Equistro® Kerabol Biotin 1kg Equistro® Kerabol Biotin 1kg Equistro® Kerabol Biotin 1kg

Equistro® Kerabol Biotin on laadukas hevosen täydennysrehu, joka edesauttaa terveen ja hyvinvoivan karvapeitteen ja kavioiden kasvua.

89,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Equistro® Kerabol Biotin

Equistro® Kerabol Biotin on laadukas hevosen täydennysrehu, joka edesauttaa terveen ja hyvinvoivan karvapeitteen ja kavioiden kasvua.

Equistro® Kerabol Biotin on ainutlaatuinen D-Biotiinin, metioniinin, mangaanin ja sinkin yhdistelmä, jossa on lisäksi orgaanista seleeniä.


D-biotiini on välttämätön ainesosa monissa eri entsyymijärjestelmissä, jotka liittyvät kasvuun, luiden kehitykseen ja epidermaalisten kudosten eheyteen. Sillä on tärkeä rooli myös hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien, etenkin alfa- ja beeta-keratiinien aineenvaihdunnassa ja siten myös kavion ja karvojen muodostuksessa.

Metioniini on välttämätön aminohappo, jolla on tärkeä rooli kysteiinisynteesissä. Kysteiini toimii tärkeimpänä keratiinin muodostumista rajoittavana aminohappona.

Sinkki on elintärkeä solujen toiminnalle. Sinkki tukee muun muassa terveen kavion muodostumista sekä ihon ja karvapeitteen kehitykselle tärkeiden solujen toimintaa. Sinkkiä tarvitaan solujen erilaistumisessa keranosyyteiksi ja ja keratiinin muodostuksessa. Myös seleeni ja mangaani edistävät keratiinin optimaalista muodostumista ja ne ovat myös osa tärkeimpiä antioksidantteja, joita tarvitaan etenkin aineenvaihdunnallisesti aktiivisissa kudoksissa.


Koostumus/annosmitallinen(15 g) (riittoisuus 67 päivää)

Sinkki (IPALIGO®) 6650 mg/kg / 100 g

Mangaani (IPALIGO®) 2000 mg/kg / 30 mg

D-biotiini 1300 mg/kg / 20 g

Metioniini 334 900 mg/kg / 5 g

Seleeni (Sel-Plex®) 16 mg/kg / 0,24 mg


Käyttö

Päivittäin käytettynä Equistro® Kerabol Biotin tukee kavion ja karvan aineen vaihduntaa ja edesauttaa näin kiiltävän karvapeitteen ja terveen, kimmoisan ja kestävän kavion muodostumista. Kavion täydellinen uusiutuminen voi kestää jopa 12 kuukautta. Tuotetta suositellaan käytettäväksi vähintään 3-6 kuukauden ajan.Suositeltu annostus

Hevoset 500-600 kg 1 annosmitallinen (15 g) päivässä

Kevytrakenteiset hevoset ½ annoksesta (7,5 g)

Varsat ja ponit ja ¼ annosmitallista (3,75 g)

Annostellaan ruoan tai juomaveden sekaan.

Pakkaus: 1 kg, sisältää annosmitan.Equistro® Kerabol Biotin ei sisällä doping-aineita: sitä voidaan käyttää ennen kilpailua, sen aikana ja sen jälkeen.

Paino:
1 kg