Blac Horse Sport MIX 20kg

Biofarm / Black Horse
Blac Horse Sport MIX 20kg
Blac Horse Sport MIX 20kg

BLACK HORSE SPORT Mix on viljapitoinen mysli urheiluhevosille.

35,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

BLACK HORSE SPORT Mix on viljapitoinen mysli urheiluhevosille. SPORT Mix täydennysrehu on ainutlaatuinen sekoitus mustakauraa ja kuorittua kauraa, maissia, ohraa, pellavapuristetta, omenaa sekä porkkanaa.

Monipuolisen koostumuksensa ansiosta se sopii korsirehun ja muiden rehuvalmisteiden ohella väkirehuksi kilpahevosen valmennukseen ja kilpailukaudelle.

Valmistettu Suomessa|Made in Finland.

  • Kaura on erinomainen vilja hevosten ruokintaan. Se on muita viljoja rasvapitoisempaa, mikä tekee siitä maittavan energianlähteen. Lisäksi kauran tärkkelys on hienojakoisempaa kuin muiden viljojen, näin ollen sen sulavuus on muita viljoja parempi. Kauran aminohappokoostumus sopii myös hevosille erinomaisesti.
  • Mustakaura sisältää puolestaan runsaasti kuitua.
  • Ohra ja maissi ovat höyrykypsennettyjä tärkkelyksen sulavuuden parantamiseksi. Ohran ja maissin energia-arvot ovat lähes yhtä korkeat kuin kuoritun kauran. Ohrasta ja maissista saadaan rehuun hitaammin sulavaa tärkkelystä pitkäkestoisiin suorituksiin.
  • Myslirehu sisältää myös saccaromyces cerevisiae -hiivasta saatavaa mannaanioligosakkaridia (MOS).

Käyttöohje:

BLACK HORSE SPORT mix käytetään normaalin karkearehuruokinnan (heinän) lisänä. Rehu voidaan tarjota sellaisenaan, tai se voidaan kostuttaa. Käyttömäärään vaikuttaa muiden rehujen käyttö, hevosen koko ja työn rasittavuus. Nuolukivi on kuitenkin syytä pitää hevosen ulottuvilla sekä huolehtia urheiluhevosten elektrolyyttitäydennyksestä kovien harjoitusten/kilpailujen yhteydessä sekä helteellä.

Annostelusuositus kg/pvHevoset:

Kovassa valmennuksessa ja kilpailukaudella: 3 - 4 (5 – 6,7 L)

Keskiraskaassa valmennuksessa ja työssä: 1 - 2 (1,7 – 3,3 L)

Kilpaponit: 0,5 - 1 (0,8 – 1,7 L)

Päiväannos tulee jakaa useaan ruokintakertaan.

Litrapaino n. 600 g.

Koostumus:

höyrykypsennetty kuorittu kaura, höyrykypsennetty ohra, kuorimaton musta kaura, maissihiutale, melassileike, heinäjauho, omenapuriste, kasviöljy (rypsiöljy), pellavapuriste, melassi, yrttiseos (basilika, rosmariini, fenkoli, piparminttu, nokkonen) , porkkanapelletti, vitamiinihivenaineseos, kalsiumkarbonaatti, monokalsiumfosfaatti, merilevä, l-lysiini, MOS, vuorisuola, magnesiumoksidi

Ravintoaineet:

Kuiva-aine  93 %Raakavalkuainen  11 %Raakarasva  9 %Raakakuitu  10 %Tuhka  6 %Sulava raakavalkuainen  8,5 %Kalsium  9 g/kgFosfori  4 g/kgMagnesium 2,5 g/kgNatrium 2,0 g/kgJodi 1,2 mg/kgKalium 3,5 g/kgLysiini  6,5 g/kgTreoniini  3 g/kgMuuntokelpoinen energia  13,5 MJ/kg ka (12,6 MJ/kg)Tärkkelys  29 %Sokeri  2,5 %

Lisäaineet:

Ravitsemukselliset lisäaineet

A- vitamiini 7000 IU/kgD3-vitamiini  1000 IU/kgE-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti)  400 mg/kgB1-vitamiini 15 mg/kgB2-vitamiini 5 mg/kgB6-vitamiini 5 mg/kgB12-vitamiini 0,1 mg/kgBiotiini 0,5 mg/kgNiasiiniamidi 25 mg/kgFoolihappo 0,2 mg/kgKalsium-D-pantotenaatti 3 mg/kgRauta((II)sulfaatti, aminohappokelaatti) 130 mg/kgMangaani(oksidi, aminohappokelaatti) 80 mg/kgSinkki(oksidi, aminohappokelaatti) 120 mg/kgKupari((II)sulfaatti, aminohappokelaatti)  25 mg/kgSeleeni (natriumseleniitti) 0,35 mg/kg

Paino:
20 kg