eQuick Aero-Magneto tallisuojat Full (taakse)

eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse)
eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse) eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse) eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse) eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse) eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse) eQuick Aero-Magneto tallisuojat  Full (taakse)

Kehittyneempi versio joissa on magneettien ja ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta tulehdusta ehkäisevä ja terapeuttinen vaikutus.

Tuotetta rajoitettu erä.
175,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 pari

eQuick Aero-Magneto tallisuojat ovat hevoselle miellyttävät pitää ja tämän kehittyneemmän mallin etuja ovat perinteisen mallin lisäksi entistäkin tehokkaampi ilmanvaihtojärjestelmä sekä magneetit, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ja terapeuttisia vaikutuksia.eQuick Aero-Magneto tallisuojat joustavalla tarrakiinnityksellä.

Joustavan tarrakiinnityksen avulla hevosen jalkaan kohdistuvaa painetta saa säädettyä juuri sopivaksi.

Ergonomisen muotoilun ansiosta suojat eivät luisu pois paikaltaan, ehkäisevät treenin ja rasituksen jälkeistä turvotusta ja suojaavat jänteitä tehokkaasti.


Cordura-suojaus suojien takaosassa tekee suojista erittäin kestävät.

Sisäpehmusteen pituus on suunniteltu suojaamaan ruununrajaa ja nämä suojat ovatkin turvallinen ja erinomainen vaihtoehto tallipinteleille

eQuick Aero-Magnetic-suojat toimivat myös erittäin hyvänä vaihtoehtona kuljetussuojina.Koot M ja L

Käsinpesu 30°C.


Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua