Blue Chip Super Concentrated Calming balancer

Blue Chip
Blue Chip Super Concentrated Calming balancer
Blue Chip Super Concentrated Calming balancer Blue Chip Super Concentrated Calming balancer Blue Chip Super Concentrated Calming balancer Blue Chip Super Concentrated Calming balancer

Aktiivisia rauhoittavia ainesosia sisältävä täydellinen, tiivistetty, rauhoittava rehuntasaaja. Ruuansulatukselle, kavioille, hengityselimille.

46,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Magnesiumia, L-tryptofaania, probiootteja ja kamomillaa Sisältää täydennyksen ruuansulatukseen, kavioiden ja hengityselinten hyvinvointiin, sekä vitamiineja, mineraaleja, öljyjä ja nukleotideja - Aktiivisia rauhoittavia ainesosia - Täydellinen, tiivistetty tasaaja - Rauhoittaa sisältäpäin - 3 kiloa kestää keskikokoisella ponilla kaksi kuukautta ja keskikokoisella hevosella kuukauden.


Muoto: Pelletti

Pakkauskoko: 3kg


Mikä on Super Calmer Balanced?

Blue Chip, maailman johtava ja edelläkävijä rehuntasaaja-markkinoilla on aina pyrkinyt kehittämään uusia ja innovatiivisia tuotteita asiakkaiden tarpeita ajatellen.

"Super Calmer" -rehuntasaaja on uusi tuote, joka on syntynyt Blue Chipin tutkimuksen ja kehityksen tuloksena.

"Super Calmeriin" on tiivistetty pelletiksi niin monia laadukkaita, luonnonmukaisia ja aktiivisia ainesosia kuin mahdollista, lisäämällä aktiivisten ainesosien suhdetta suhteessa ei-aktiivisiin ainesosiin. Tämä tarkoittaa, että hevonen saa saman määrän aktiivisia ainesosia yhdessä pienessä kauhassa, kuin mukillisessa tavallista rehuntasaajaa ja että kuukaudessa tasaajaa syötetään vain 3 kiloa, 20 kilon sijasta.

“Super Calmer” tekee tuotteesta helpomman ruokkia (voit syöttää kädestäsi tai sekoittaa rehuun), kuljettaa ja varastoida.


Miksi ruokkia rauhoittavaa "Super Calmeria"?

Monille hevosille lisätään usein rauhoittavia aineita rehun lisäksi ja monet rauhoittajat toimivatkin hyvin.

Useimmat rauhoittajat käyttävät ainesosia, kuten magnesiumia, L-tryptofaania ja kamomillaa, monesti omina yhdistelminään.

Kaikki kolme näistä ainesosista sisältyvät Blue Chipin "Super Calmer" tasaajaan.

Ensisijainen syy yhdistää rauhoittaja ja rehuntasaaja on, että stressissä ja ruoansulatuksessa on symbioottinen suhde; stressi voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia ja ruoansulatuskanavan ongelmat voi aiheuttaa stressiä.

Probioottinen tasaaja auttaa säilyttämään ruoansulatusjärjestelmän luonnollisen hyvinvoinnin, mikä auttaa säätelemään sekä stressin aiheuttamia ongelmia ja ongelmia jotka aiheuttavat stressiä.

Lisäksi, kuten tasaajat, Blue Chip Super Calmer auttaa pitämään onnellisempana, terveellisempänä ja paremmassa kunnossa.

Terveellisempi hevonen on vähemmän stressaantunut.


Onko tämä täydellinen rehuntasaaja? Kyllä.

Kuten kaikki Blue Chipin muut tasaajat, "Super Calmer" tasaaja tukee täydellisesti ruoansulatusjärjestelmää- ja hengityselimiä, sekä kavioiden terveyttä. Lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinteita ja öljyjä.


Koostumus: Vehnä, luserni, Auringonkukkauute, kuoritut soijapavut, Kalsiumkarbonaatti, Magnesiumoksidi, rypsiöljy, Kamomilla (1,25%), hiivan nukleotidit (0,2%), valkosipuli rakeet, Eucalyptus, Mentoli.


Analyyttisten ainesosat: Raakavalkuainen 18,0%, raakarasva ja Rasvat 3,5%, raakakuitu 10,0%, tuhka 23,0%, Natrium 0,85%, Magnesium 2,2%, omega-3 rasvahappoja 0,2%, omega-6-rasvahappoja 1,1%, lysiini, biotiini , metioniini.


Lisäaineet: ravitsemukselliset lisäaineet; Vitamiini A/ E672 325,000iu / kg, B-vitamiini, D-vitamiini / E671 40,000iu / kg, E-vitamiini / 3a700 1000 mg / kg, C-vitamiini / E300 100 mg / kg, Rauta sulfaattimonohydraatti / E1 3,500mg / kg, Kalsium jodaatti heksahydraatti / E2 11.8mg / kg, Kuparisulfaatti pentahydraattia / E4 4,000mg / kg, glysiini-kuparikelaatti-hydraatti / E4 210 mg / kg, mangaanioksidi / E5 2,100mg / kg, Sinkkioksidi / E6 4,850mg / kg, glysiini-sinkkikelaatti-hydraatti / E6 190 mg / kg, Natriumseleniitti / E8 33 mg / kg, Seleenillä rikastettu hiiva / 3b8.10 450 mg / kg, L-tryptofaani 250 mg / kg.


Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet; Hiiva (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47 / 4b1702) 3 x 10¹¹ pmy / kgPaino:
3 kg