Vita E & Selenium
Vita E & Selenium Vita E & Selenium
Julian & Jones

Vita E & Selenium

E-vitamiini ja Seleeni hevosille.

123,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

Valtavat tasangot joita käytettiin laiduntamiseen vuosisatoja sitten sisälsivät kaikki tarvittavat ravintoaineet tasapainoisesti. Nykyiset rajatut laidunalueet ja lyhyet laidunkaudet yksipuolistavat hevosen ruokavaliota ja joitakin ravintoaineita ei saada oikeassa suhteessa päiväannokseen nähden.

VITA E & SELENIUM sisältää puhtainta ja korkealla hyötysuhteella olevaa E-vitamiinia, seleeniä ja lysiiniä. Nämä ravintoaineita usein puuttuu tai niitä on liian vähän nykyisessä ruokavaliossa, varsinkin kun hevonen on tehnyt raskaampia harjoituksia.

Nämä ovat keskeisiä vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja jotka tukevat yleistä kehitystä nuorilla varsoilla ja hevosilla optimoidakseen vahvempia lihaksia, niveliä ja lihaksia. Se osaltaan parantaa kestävyyttä ja palautumista, erityisesti raskaan lihastyön jälkeen.

Sekoitetaan päivittäiseen ruokaan tukemaan ruokavaliota:

Lihasten palautuminen, vastustuskyky, kestävyys, palautuminen tiineyden ja/tai imetyksen jälkeen vanhoille hevosille, varsoille, nuorille hevosille, oriille, urheiluhevosille, aikuisille hevosille lihasten kasvun hidastumiseen yms.

Hevoset 30g/pvä

Ponit 15g/pvä

NOUDATA ANNOSTUSTA. ÄLÄ YLITÄ SUOSITELTUA ANNOSTUSTA!

Kuten monissa muissakin välttämättömissä ravintoaineissa, niiden hyvine vaikutusten lisäksi väärinkäytöstä voi seurata haittavaikutuksia.

Pakkauskoko: 2700g

Paino:
2700 g
Arvostelut 0 arvostelua