Relax & Easy

Julian & Jones
Relax & Easy
Relax & Easy

Relax&Easy tukee hermostunutta ja säikkyä hevosta, kuljettamista, näyttelyistä ja kouluttamisesta stressaantuvaa hevosta.

68,70 €
Sisältää alv. 14.00 %

Relax & Easy vähentää stressiä ja sen kielteisiä vaikutuksia kehoon, mutta ei tee hevosesta penseää ja siten ei vaikuta urheilulliseen suorituskykyyn.

Relax & Easy tukee hermostunutta ja säikkyä hevosta, kuljettamisesta, näyttelyistä ja kouluttamisesta stressaantuvaa hevosta.

Huolellisesti suunniteltu Relax & Easy on yhdistelmä kasveja ja elementtejä jotka ovat välttämättömiä hermoston toiminnalle. Se tarjoaa kaikki ravintoaineet joita käytetään suurina määrinä ahdistuneelle hevoselle: B1- ja B6-vitamiineja, magnesiumia ja tryptofaania, jotka auttavat hermosoluja toimimaan tehokkaasti ja yhdenmukaisesti.

On hyvin vaikeaa määritellä yleisesti sopivaa annostusta rauhoittavalle tuotteelle. On otettava huomioon, että hevosta rauhoittaa sen ratsastaja tai hoitaja, sekä riittävät kokemukset stressaavasta tilanteesta. Jokainen hevonen on yksilö ja siten jokaisella on myös yksilölliset tarpeet. Suosittelemme asteittaista testaamista sopivan annostuksen löytämiseksi.

Suosittelemme aloitusannostukseksi 45 g päivässä vähintään 2-3 päivää ennen odotettua stressaavaa tilannetta. Sekoitetaan päivittäiseen rehuannokseen. Tämän jälkeen annostusta vähennetään seuraavan 10 päivän ajaksi 30 grammaan päivässä, jonka jälkeen siirrytään ylläpitoannostukseen 15 g päivässä. Ylläpitävästi vähintään 2 viikkoa, enimmillään 4 viikon ajan. Voidaan käyttää myös pidempiä aikavälejä viikon tauoilla.

Ei sisällä aineita jotka ovat kiellettyjä kilpaurheilussa.

Pakkasukoko:500g

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet