Mood Control
Mood Control
Julian & Jones

Mood Control

Nestemäinen ravintolisä joka säätelee hormonaalista epätasapainoa mm. tammoilla.

68,20 €
Sisältää alv. 14.00 %
Hormonaalinen epätasapaino voi johtaa suorituskyvyn heikentymiseen, ärtyneisyyteen ja saada aikaan mielialan vaihteluita. Pelko, sisäisen turvallisuuden puute ja vahva itsepuolustuksentarve voivat tehdä hevosesta "kuuman". Nämä hevoset ovat ärtyneitä ja ahdistuneita, sekä hikoilevat epänormaalisti.

Mood Control on erittäin korkealaatuinen nestemäinen ravintolisä, joka sisältää uutettuja tiivisteitä luonnon antioksidantteja fyysiseksi tueksi ja sääntelemään hormonaalisen epätasapainon aiheuttamia tunteita, kuten aggressiivisuutta ja ahdistuneisuutta tammoilla, ruunilla ja oreilla.

Voidaan käyttää kilpailukaudella

Ei negatiivisia vaikutuksia urheilullisiin suorituksiin

Käytetään vaikeiden orien, ruunien ja tammojen hallitsemiseksi. On erittäin vaikeaa määrittää yleispätevä annostus tuotteeseen joka vaikuttaa hevosen mielialaan. Jokainen hevonen on ainutlaatuinen ja sillä on yksilölliset tarpeet. Siksi suosittelemme asteittaista testausta oikean annostuksen löytämiseksi.

Voidaan antaa ruokailun yhteydessä, mutta tehokkaimman lopputuloksen saamiseksi suosittelemme antamista normaali ruokailun ulkopuolella suoraan suuhun.

Suosittelemme aloittamaan annostusta 25 ml kahdesti päivässä vähintään 5 päivää ennen altistavaa aikaa.
Tämän jälkeen voidaan vähentää normaaliin annostukseen.
Stressitasosta (hormonaalinen) riippuen:
Normaali: 25 ml päivässä
Keskinkertainen- raskas: 25ml kahdesti päivässä, voidaan jatkaa enintään 14 päivää.


Tätä tuotetta ei saa käyttää tiineille tammoille!

TULOKSET JA KÄYTTÄYTYMINEN OVAT LÄHEKKÄIN TOISIAAN

Liian monet kilpailuhevoset eivät pysty parhaimpaan mahdolliseen suoritukseensa stressin vuoksi. Äärimmäisissä tapauksissa on suositeltavaa käyttää RELAX & EASY:a ja MOOD CONTROL:a yhdistelmänä sillä ne toimivat eri tasolla ja ovat toisiaan täydentäviä.

Pakkauskoko: 1000ml
Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet