Blue Chip Joint RLF 1l

Blue Chip
Blue Chip Joint RLF 1l
Blue Chip Joint RLF 1l

Tehokas lisäravinne nivelille.

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Lisää JOINT RLF oman hevosesi ruokintaan:


– Vähentämään niveltulehduksia

– Edistämään liikkuvuutta

– Parantamaan terveyttä

– Edistämään kokonaisvaltaista suorituskykyä


Ruusunmarja uute (Rosa canina)

Rosa canina, joka sisältää erityistä glykosidia, on osoittautunut tieteellisissä tutkimuksissa voimakkaaksi luonnolliseksi nivelten hoitoaineeksi edistämään nivelten liikkuvuutta ja hoitoa. Rosa canina on maailmanlaajuisesti tunnustettu, lääkkeettömäksi hoitotavaksi ylläpitämään ja hoitamaan nivelten luontaista terveyttä.


Hyaluronihappo (HLA)

Hyaluronihappo on tärkeä osa nivelnesteessä ja on tarpeellinen säilyttämään nesteen viskositeetti. Nivelneste pitää pehmustavan ruston luun päät pehmeänä ja liukkaina niin, että luut eivät jauha toisiaan vastaan. Saadaksesi parhaan hyödyn hyaluronihaposta, on se paras syöttää yhdessä glukosamiinin ja ruusunmarja uutteen kanssa.


Glukosamiini HCL

Glukosamiini on tärkeä ja tehokas aine tukemaan nivelten terveyttä. Glukosamiini on elintärkeä ruston aineenvaihdunnalle sekä uusimaan nivelten ympärillä sijaitsevaa nivelkudosta. Sitä tarvitaan muodostamaan nivelnestettä, nivelten luonnollista voiteluainetta. Glukosamiini auttaa myös korjaamaan vahingoittuneita sekä luonnollisesti kulumisesta johtuvia vaurioita.


Orgaaninen MSM (metyyli-sulfonyyli-metaani)

Joint RLF hyödyntää glukosamiinin ja MSM:n voimakasta synergiaa. Meidän orgaaninen, biologisesti käytettävissä oleva MSM antaa rakennusaineena proteiinia, joka on välttämättöntä jänteiden ja nivelsiteiden korjaukselle. Proteiinit ovat keskeinen osa ruston muodostumista ja se auttaa lihasten palautumista sekä edistää verenkiertoa.


Yucca (Yucca schidigera)

Runsaasti saponiineja, jotka auttavat ravitsemaan niveliä. Yucca on käytetty vuosikymmeniä intiaanien hevosilla huolehtimaan niiden nivelistä. Joint RLF:ssä käytetty Yucca on valmistettu erittäin voimakkaasta lähteestä…..


Orgaaninen mangaanikelaattihydraatti

Tämä on välttämätön aine ruston muodostumiseen sekä vahvistamaan luuston lujuutta. Joint RLF käyttää suojattua orgaanista mangaania maksimaalisen imeytymiseen.


C-vitamiini

Tämä tärkeä antioksidantti auttaa neutralisoimaan vapaita radikaaleja, joka on elintärkeää ylläpitämään nivelten hyvinvointia ja joustavuutta.


Sisältö 

??????????????????????????????????Määrä/litrassa


Mangaanimetalliaminohappokelaatti  0.73%

MSM                                5%

Glukosamiini HCI                   10%

Hyaluronihappo                     0.05%

Yucca Scheidigera uute???????????? 0.02%

Ruusunmarjauute (Rosa Canina)      7.50%

Ruusuaromi                         0.25%

Sallittu säilöntäaine              0.20%

Vesi                               76.25%


Annostelu

25ml per hevonen päivässä.

Kun vaaditaan nopeita vaikutuksia, voidaan syöttää 50ml päivässä 10 päivän ajan.


Pakkauskoko 1l
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua