Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi

Fenwick Equestrian
Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi
Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi Fenwick-titanium®-fabric verkkoloimi

Älykankaasta valmistettu hengittävä loimi.

269,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Älyloimi.  Amerikkalaisen Fenwickin kehittämä ja patentoima älykangas sisältää nestemäistä titaania. Kankaaseen on kudottu myös lämpöä takaisin heijastavaa kuitua, jolla saadaan aikaan myös infrapunavaikutus. Nestemäinen titaani vaikuttaa positiivisten ja negatiivisten ioneiden kautta hevoseen. 

Liquid Titanium tuotteet ovat erittäin suosittuja jopa huippuhevosilla ja tuotteista on raportoitu mm. seuraavia käyttökokemuksia. -kuuma hevonen rauhoittuu -hevonen pysyy rauhallisena stressitilanteissa, esim. kuljetus ja kilpailu -hevonen vaikuttaa aamulla levänneeltä ja rennolta, kun loimea käyttää öisin -hevosen lihaksisto pysyy rentona kovasta harjoittelusta huolimatta Voit käyttää loimea hevosen tarpeiden mukaan, esimerkiksi ennen ja jälkeen treeniä tai kilpailua. Sopii mm. kuljetukseen lämpimille ilmoille ja kevyeksi talliloimeksi. Voidaan käyttää myös toisen loimen alla.

Loimi on kevyt , jonka selkäosa ohutta kangasta ja helmaosa verkkoa.

Loimessa on amerikkalaiset kokomerkinnät, jotka vastaavat: 135cm= 72" 140cm= 74" 145cm= 76" 150cm= 78" 155cm= 80" 160cm= 82" 165cm= 84"