LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue

LeMieux
LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue
LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue LeMieux Arctic viilentävä satulahuopa (estemalli) Ice Blue
82,50 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Uusi tapa pitää paras ystävä viileänä! LeMieux Arctic viilentävä estehuopa on valmistettu innovatiivisesta FeelCool ® Ice -materiaalista, jossa on kudontaan vaivattu jäähdytyskide. Mitä suurempi kosteus, sitä suurempi jäähdytysteho! Kiteillä on uskomattomat lämmönotto- ja siirto-ominaisuudet, jotka absorboivat ja imevät hikeä vähitellen. Hiiliverkkoinen selkäosa vähentää painetta sään ja selän yli ja antaa lämmön nousta ja poistua huovan yläosan läpi.

Sisävuori on samaa itsestään jäähtyvää kangasta kuin ulkopuolikin, joka on pehmeää, kitkaton ja varmistaa, että koko huopa hengittää.

Ihanteellinen huopa käytettäväksi kuumissa ja kosteissa olosuhteissa tai hevosille, jotka yleensä hikoilevat paljon treenien tai kilpailujen aikana.

One Size

Arvostelut 0 arvostelua