Pavo Performance 20kg

PAVO
Pavo Performance  20kg
Pavo Performance  20kg

Pavo Performance on korkealaatuinen urheiluhevosen pelletti.

35,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Performance 20kg Pavo


PAVO PERFORMANCE 20kg - energiataso ***

Pavo Performance: urheiluhevosten pelletti korkean suoritustason ylläpitämiseksi. 

Pavo Performance on korkealaatuinen urheiluhevosen pelletti 

Urheiluhevosille, jotka suorittavat vaativalla tasolla 

Maksimaalinen kestävyys 

Tukee ihanteellista lihasten toimintaa 

Pavo Performance on kehitetty erityisesti urheiluhevosille maksimaalisen kestävyystason ja loistavan, huipputasoisen ulkoasun saavuttamiseksi. Hevoset, jotka suorittavat huipputasolla (energiataso 3), tarvitsevat muun muassa enemmän energiaa ja proteiinia. Tämän urheiluhevosille tarkoitetun pelletin ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa (huippu-)urheiluhevosten energian saannin jatkuvaan rasitukseen terveellisistä kuiduista ja rasvoista sokerin ja tärkkelyspitoisten lähteiden, kuten viljan jyvien, sijasta.

 Urheiluhevoset saavat rehusta kaikki tarvitsemansa ravintoaineet toivottuun suoritukseen ilman kuumenemisriskiä! 


Luonnollista E-vitamiinia: 

Tiesitkö, etteivät hevoset kykene hyödyntämään ääretöntä määrää synteettistä E-vitamiinia? Sen imeytymiseen on olemassa enimmäismäärä, jonka jälkeen hevonen ei voi hyödyntää sitä. Pavo Performance sisältää luonnollista E-vitamiinia ja luonnollisia antioksidantteja, jotka voivat imeytyä jopa 100 %, mikä on huomattavasti tehokkaampaa. Molemmat tukevat hevosen lihasten toimintaa ja auttavat poistamaan kuona-aineet hevosen lihaksista ja siten vähentämään lihaskipua ja / tai niiden happamoitumista.


Elektrolyyttejä nopeaan palautumiseen: 

Koska urheiluhevoset eivät hikoile vain kesällä vaan myös muulloin harjoitellessaan, Pavo Performance sisältää elektrolyyttejä. Elektrolyytit ovat kehon suoloja, kuten natrium, kloridi ja kalium, joita menetetään hikoilun aikana. Nämä ravinteet ovat välttämättömiä ja niillä on valtava rooli lihasten palautumisessa. 


Terve maha ja suolistofloora: 

Pavo Performance -urheilupelletti sisältää erinomaisia sulavia ruoho- ja juurikasleikekuituja. Lisätyillä prebiooteilla on paljon terveellisiä ominaisuuksia, jotka tukevat terveellistä ruoansulatusta ja vakaata suolistoflooraa. 


Ominaisuudet:

Korkealaatuinen pelletti 

Maksimaalinen kestävyys 

Korkealaatuista proteiinia lihasten toiminn

Lisätty magnesiumia ja elektrolyyttejä 

Lisätty luonnollista E-vitamiinia ja luonnollisia antoksidantteja 

Sisältää helposti liukenevia kuituja 

Lisätty prebiootteja terveen mahan ja suolistoflooran tukemiseksi 


Käyttöaiheet:

Pavo Performance sopii: Kaikkiin urheilulajeihin / Hermostuneille ja kuumille hevosille / Urheiluhevosille, jotka harjoittelevat raskaalla tai erittäin raskaalla tasolla (energiataso 3) 


Harjoittelemisen intensiteetti määrittelee, minkä verran hevosesi tarvitsee energiaa kattaakseen kyseisen harjoitteen.

Pavo Performance sopii energiatasolle 3: 

Energiataso 3: 1 tunnin päivittäinen harjoittelu, sisältää 14 minuuttia käyntityöskentelyä, 23 minuuttia ravityöskentelyä ja 10 minuuttia laukkaa.


Ruokintaohjeet:  

Päivittäinen ohjeannos hevosille, jotka työskentelevät raskaasti tai erittäin raskaasti (energiataso 3): 0,45 kg per 100 kg hevosen paino. 

Hevoset (600 kg): 2-3 kg

Ponit (300 kg): 1 – 1,5 kg  

Energiataso 3: 1 tunnin päivittäinen harjoittelu, sisältää 14 minuuttia käyntityöskentelyä, 23 minuuttia ravityöskentelyä ja 10 minuuttia laukkaa.  

Päivittäinen määrä riippuu päivittäisen harjoittelun määrästä sekä heinän määrästä.