Pavo InShape 15kg

PAVO
Pavo InShape 15kg
Pavo InShape 15kg Pavo InShape 15kg

Pavo InShape -painonpudotukseen. Täydellinen laihdutukseen hevosille, ilman lihaskatoa!

42,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Tiesitkö, että yli 80 % harrastehevosista on ylipainoisia. Ylipainoiset hevoset voivat näyttää kivoilta, kauniilta ja pyöreiltä, mutta ylipaino voi johtaa moniin terveysriskeihin kuten vakavat ähkyt, insuliiniresistenssi ja kaviokuume. Ylipainoon on puututtava nopeasti! Pavo InShape  auttaa ylipainoisia hevosia ja poneja laihtumaan turvallisesti. Tämä rehu on asiantuntijoiden suunnittelema. 

Muista säännöllinen liikunta.

Kun yrität laihduttaa hevostasi, on erittäin tärkeää - aivan kuten ihmisilläkin - ehkäistä lihaskatoa. Kun hevostasi harjoitetaan enemmän, lihakset joutuvat töihin. Lisäproteiinia tarvitaan auttamaan lihaksia toipumaan harjoitteiden jälkeen ja ehkäisemään lihaskudoksen käyttöä korvaavana energianlähteenä, mikä aiheuttaa lihaskatoa.

Voit verrata tätä proteiinipirtelöihin, joita ihmiset käyttävät alkaessaan treenata enemmän. Pavo InShape -myslistä hevosesi saa kaiken, mitä se tarvitsee karkearehun lisäksi.

Pavo InShape on vitaminisoitu mysli, jossa on luonnollisia antioksidantteja. InShape on suunniteltu tukemaan hevosia painonpudotuksen aikana. Korkealaatuisen rasvanpolttoa vahvistavan proteiinilisän (metioniini) lisäksi Pavo InShape sisältää erittäin paljon proteiinia auttamaan lihasten toipumista harjoitteiden jälkeen ja ehkäisemään lihaskatoa. Tämän lisäksi hevosesi saa Pavo InShape -myslistä päivittäiset vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet ja se on täysin viljaton. Sokeri-, tärkkelys- ja energiapitoisuudet ovat erittäin alhaiset. Kun taistelet ylipainoa vastaan, on välttämätöntä, ettei hevosesi saa ylimääräistä energiaa. Sitäpaitsi alhaiset sokeri- ja tärkkelystasot tukevat hevosia häiriintyneessä sokeriaineenvaihdunnassa, mikä usein johtuu ylipainosta.  

Ruokintaohjeet:

 Anna päivittäin 150 g Pavo InShape -mysliä per 100 kg hevosen paino karkearehun lisäksi. . Poneille (300 kg) tämä tarkoittaa 450g päivässä, hevosille (600 kg) 900g päivässä. Mikäli mahdollista, jaa annos usemapaan osaan päivässä. • Päivittäinen ruokinta-annos: 150 g/100 kg hevosen painoa kohden.


Paino:
15 kg