Blue Chip Karma

Blue Chip
Blue Chip Karma
Blue Chip Karma

Blue Chip Karma: lisää hevosesi ruokintaan kun tarvitset rauhoittavaa vaikutusta.

44,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Blue Chip Karma

Lisää Karma oman hevosesi rehuun kun tarvitset rauhoittavaa vaikutusta esim:


  • Kuljetuksessa
  • Karsinalevossa
  • Koulutuksessa
  • Ennen kilpailua


Jokainen pullo sisältää:

Magnesium

Karma sisältää erinomaista, vesiliukoisessa muodossa olevaa magnesiumia, joka imeytyy nopeasti ja paremmin verenkiertoon. Magnesium tunnetaan stressiä poistavana mineraalina. Tämä mineraali on olennaisen tärkeää hevosen hermostolle. Magnesium säätelee hevosen verenpainetta sekä ylläpitää terveyttä ja hermostoa. Se myös auttaa myös lihaksia rentoutumaan. Magnesium varastoituu luihin ja suoleen. Monet magnesiumin lähteet ovat hevoselle liukenemattomia ja näin ollen ne eivät helposti imeydy verenkiertoon. Karman vesiliukoinen magnesium takaa, että stressaavissa tilanteissa hevoset käyttävät magnesiumia varastoistaan helpommin.

 C-vitamiini

Karma on C-vitaminoitu. Tämä antioksidantti on hevosille elintärkeä. Stressiä liikunta, koulutus, uusi ympäristö, muutos rutiineista, ruokavalio tai muiden tapahtumien, kuten varsominen, vieroitus ja kilpailut rasittavat hevosta. C-vitamiini auttaa ”siivoamaan” vapaita radikaaleja ja siten ylläpitää terveyttä ja auttaa hevosta selviämään stressaavista tilanteista. Karman C-vitamiini on nestemäisessä muodossa ja näin ollen imeytyy hevoseen paremmin.

L-tryptofaani

Karma:n on lisätty L-tryptofaania. Tämä välttämätön aminohappo tarvitaan proteiinien ja eräiden hormonien muodostumiseen, kuten serotoniiniin. Serotoniini on ”hyvän olon”, ”anti-stressi”-hormonia.

Niasiini (B3-vitamiini)

Niasiini on B-ryhmän vitamiineja. Sitä tarvitaan optimaalisen energian ja proteiinin käyttöön, jolloin energiaa voidaan kanavoida tarkoituksenmukaisille alueille. Karmassa käytetty liukoinen niasiini voidaan hyödyntää näin ollen helpommin.

Vanilja

Vanilja tekee Karma hajusta ja mauasta herkullisen jopa nirsoimmallekkin syöjälle.

Kaliumsorbaatti

Hedelmistä löytyvät luonnollinen lisäaine joka pitää Karman kunnossa pidempään!

 

Annostelu

25ml per hevonen päivässä

50ml voidaan syöttää ensimmäisen 6 päivän ajan, sen jälkeen 25ml. Tarvittaessa tilapäisesti voidaan antaa jopa 1dl.

Paino:
1 kg
Samankaltaiset tuotteet