Amequ After Work Mash 15kg

AMEQU
Amequ After Work Mash 15kg
Amequ After Work Mash 15kg
39,95 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Amequ After Work - elektrolyyttitasapainon palauttamiseen.

Mash on erittäin herkullinen ja monivaikutteinen mash, jonka avulla voit helposti varmistaa hevosesi optimaalisen nestetasapainon ja palautumisen treenien jälkeen.


Amequ After Work Mash palauttaa hevosesi energiavarastot kovan harjoituksen jälkeen. Sen avulla voit varmistaa hevosesi riittävän nesteen saannin erityisesti treenien, kuljetusten, kisamatkojen sekä sairauksien aikana.

Amequ After Work Mash on maukas vehnäleseiden, porkkanoiden, omenan ja yrttien yhdistelmä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja flavonoideja, jotka auttavat hevostasi optimaalisessa palautumisessa.


After Work Mashin omega-3-rasvahapot edistävät palautumista ja lievittävät rasittuneita lihaksia. Valmisteeseen lisätyt elektrolyytit auttavat pitämään elektrolyyttitasoa tasapainossa ja lyhentävät palautumisaikaa.


Amequ After Workiin on myös lisätty eläviä prebiootteja, jotka tukevat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa. Lisäksi valmiste sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä ja aminohappoja, joista kovassa harjoituksessa oleva hevonen hyötyy. Valmisteeseen on lisätty myös MSM:ää, joka maksimoi nivelten ja lihasten palautumisen.


Käyttöohje:

Turvota kylmässä vedessä (suhde vähintään 1:2) 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.

HUOM. Käytä vain viileää vettä. Näin varmistat prebioottien toimintakyvyn. Syötä heti turvotuksen jälkeen.

Annosteluohje:

100-200 g/per 100 kg.

Amequ After Work Mashia käytetään tarpeen mukaan. Se ei korvaa hevosesi päivittäistä rehua. Tarjoile Amequ After Work Mashia hevosellesi mielellään useita kertoja viikossa. Näin voit taata optimaalisen nestetasapainon ja ruoansulatuksen. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja, eikä mineraaleja, joten sitä voi käyttää huoletta normaalien rehujen rinnalla.

Hevosten ruokinta on yksilöllistä ja se tulisi aina miettiä kunkin hevosen kohdalla erikseen niin, että saavutetaan optimaalinen, hevosen yleisvointiin ja käyttöön sopiva ruokavalio.


Hevosella tulisi aina olla vettä ja suolakivi saatavilla.


Varastoi kuivassa ja viileässä, ei suorassa auringonpaisteessa.

Sisältö:

Esparsettipelletti, pellavansiemenpuriste, Betfor® (juurikasleike), MaxiRice ™ (riisileseet), niittyheinäpelletit, vehnäleseet, Kanne Fermentgetreide® (elävät prebiootit), omenasiideri, porkkana, Levabon

(autolysoitu hiiva), soijaöljy, merilevä, suola, MSM, magnesium, yrtit.


Analyyttiset aineosat (kg):

Sulava energia 11,75 MJ 0,89 FE Sulava proteiini 11,4% Kuitua 13,5% Raakarasva 12,9% Sokeri 3,7% Tärkkelys 7,5% Ainesosat ja hivenaineet (kg): Kalsium 1,0% Fosfori 0,5% Magnesiumia 0,5% Natrium 1,0% Lysiini 0,3% Rauta 188,00 mg Cu 3,55 mg Mn 15,60 mg Zn 17,10 mg Lysin 0,24 mg Co 0,16 mg

Materiaali:  11,4% valkuaista, 12,9% rasvaa, 13,5% kuitua, 3,7% sokeria

Paino:
15 kg