Dodson&Horrel Lami-Free 1,5kg

Dodson&Horrel
Dodson&Horrel Lami-Free 1,5kg
Dodson&Horrel Lami-Free 1,5kg

Lami-Free on maistuva yrttiseos, joka on suunniteltu erityisesti kaviokuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille huolehtimaan n

34,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Dodson&Horrel Lami-Free on maistuva yrttiseos, joka on suunniteltu erityisesti kaviokuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille huolehtimaan niiden hyvinvoinnista ja tukemaan tervehtymistä. Seoksessa on useita kavioiden terveyttä ja kasvua tukevaa yrttiä yhdessä. Ruusunmarja, valkosipuli ja nokkonen edistävät verenkiertoa. Hyvä ääreisverenkierto on erityisen tärkeää kavioiden terveydelle. Ne myös tukevat hevosen immuunipuolustusta ja vastuskykyä ehkäisten näin tulehduksia uusiutumasta. Merilevässä on runsaasti kavion kasvulle tarpeellisia ja sitä vahvistavia ainesosia, mm. erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä Omega-3-rasvahappoja. Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

Toistuvista kavio-ongelmista kärsiville ja kaviokuumeen korkean uusiutumisriskin vuoksi suosittelemme myös tarkoitusta varten suunniteltua Dodson&Horrel Safe&Sound -erikoistäysrehua kaviokuumeisen hevosen päivittäiseen ruokintaan.

Ravintoainekoostumus

  • Proteiini 13,0 %
  • Raakarasva 3,0 %
  • Kuitu 23,0 %
  • Tuhka 10,0 %
  • Lisäaineet
  • Natrium 0,6 %

Pakkauskoko 1,5 kg

Säilyvyys 24 kk

Ruokintaohje:

Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 19 g)

Poni tai pieni hevonen (200 - 400 kg) = n. 40 g päivässä (2 mitallista)(1,5kg riittää 39 päiväksi).

Täysikasvuinen hevonen (400 - 600 kg) = n. 50 g päivässä (2,5 mitallista)(1,5kg riittää 31 päiväksi)


Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Koostumus: Ruusunmarja, merilevä, nokkonen, valkosipuli

Paino:
1500 g