Marstall Fohlen-NOT- paket varsan ensimmäisiin elintunteihin

Marstall
Marstall Fohlen-NOT- paket varsan ensimmäisiin elintunteihin
Marstall Fohlen-NOT- paket varsan ensimmäisiin elintunteihin

Marstall Fohlen-NOT. Varsan perushoitoon ensimmäisten elintuntien aikana. Sisältää ternimaito- ja korvikemaitojauhetta, juottovälineet ja - suunnitelman.

199,00 €
Sisältää alv. 14 %

Marstall Fohlen-NOT-Paket – Varsan perushoitoon ensimmäisten elintuntien aikana. Sisältää ternimaito- ja korvikemaitojauhetta. Sisältävät myös juottovälineet ja juottosuunnitelman.

 Ensimmäiset elintunnit ovat ratkaisevat! Syntyessään varsalla ei ole lainkaan vasta-aineita, vaan vasta-aineita saadaan vasta emän terni- tai koloastraali maidosta. Varsoille on siis elintärkeää saada ternimaitoa ensimmäisten elintuntiensa aikana! Jos varsa ei jostain syystä saa ternimaitoa emältään, täytyy toimia nopeasti!

 Näitä tapauksia varten Marstall on kehittänyt Fohlen-NOT-Paket-ensiapupakettinsa. Paketti sisältää arvokasta ternimaidon korvikejauhetta sekä Fohlen-maitopulveria, maidonkorvikejauhetta, jota annetaan ternimaidon korvikkeen jälkeen.

Mittalusikka, tuttipullo ja juottosuunnitelma sisältyvät pakettiin!


Maitovarsan täydennysrehu ensimmäisten 5 - 6 elinpäivän ajalle!

Marstall Fohlen-NOT-Paket sisältö ja tarvikkeet

2 x 200 g varsan kolostraalimaidonkorvike ( 30 % IgG )

1 x 3,5 kg Folen-Milchpulver- maidonkorvikejauhe (uudelleen suljettavassa astiassa).

Maidonkorvikejauhetta annetaan ternimaidon korvikkeen jälkeen. Mittalusikka, tuttupullo ja juottosuunnitelma sisältyvät pakettiin.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua