Marstall Mash 15kg

Marstall
Marstall Mash 15kg
Marstall Mash 15kg Marstall Mash 15kg

Helposti sulavaa ja erittäin maistuvaa. Valmis sekoitus puhtaista luonnon ainesosista kaikille hevosroduille.

38,90 €
Sisältää alv. 14 %

Helposti sulavaa ja erittäin maistuvaa. Valmis sekoitus puhtaista luonnonainesosista kaikille hevosroduille. Perinteikäs resepti, jota kehitetään aina

uuden ravitsemuksellisen tiedon ja kokemuksen kautta. Ilman sokeria ja vitamiineja / mineraaleilla täydennetty.

1 – 3 kertaa viikossa säätelemään suoliston toimintaa.

  • Maukas, lämmin ateria hellii vatsaa.
  • Nopea valmistaa, ei keittämistä, ainoastaan lämmintä vettä!
  • Paras apu lääkkeiden antamisessa.

Ruokavaliota täydentävä rehu hevosille:
kompensoimaan kroonista paksunsuolen häiriötä 1), kroonista ohutsuolen vajaatoimintaa1), sekä toipumisaikana ja/tai alipainoisille hevosille 2). Marstall Mash sopii myös vanhemmille hevosille ja herkutteluhetkiin.

Suositeltu ruokinnan kesto:
1) aluksi enintään 6 kuukautta. 2) ruokinnan lisänä, toipilas ja palautumisaikana. 1) On suositeltavaa ennen käyttöä tai ennen käytön pidentämistä kysyä neuvoa eläinlääkäriltä.

Suositeltava annosmäärä päivässä:
Pienhevoset/ ponit n. 0,25 – 0,50 kg
Täysveriset n . 0,50 – 0,75 kg
Lämminveriset n. 0,75 – 1,25 kg

Huomioi valmistusohjeet.
1 litra Mash = n. 450 g

Ohjeita:
Syötetään suositusten mukaan tai eläinlääkärin ohjeilla. Mash lisärehuna voi korvata osittain / kokonaan perinteisen väkirehun.
Marstall Mash tulisi antaa noin 1 - 3 kertaa viikossa, mieluiten yötä vasten syötettynä, viimeisenä talliateriana. Helposti sulava ja maukas sekoitus stimuloi ruokahalua ja ruoansulatusta. Siksi suosittelemme Mash ateriaa koliikin, toimenpiteiden, madotuksen, varsomisen sekä suolisto-ongelmien, ummetuksen jälkeen. Myös keväällä ja syksyllä karvanvaihdon aikoina Mashiä tulisi syöttää useita päiviä osana ruokavaliota. 

Mash ateria toimii hyvin myös palauttavana rehuna erilaisten fyysisten ja psyykkisten stressitilojen aikana kuten kilpailuissa, tallin vaihdoissa,
liikenteessä, varsomisen ja imetyksen aikana. Mashin ruokahalua ja ruoansulatusta stimuloivaan vaikutukseen voi luottaa.
Syötettäessä pitempiä ajanjaksoja tulisi ruokintaa lisätä Marstall Force kivennäinen.


Valmistus:
Riippuen rodusta ja hevosen painosta 0,5–1,0 litraa Mashia ja sekoittaan samaan määrään vettä (n. 0,5–1,0 litraa), ei kiehuvan kuumaa. Ennen tarjoilua annetaan turvota n. 15 minuuttia ja jäähdyttää sopivan lämpöiseksi. Mash tarjotaan heti tuoreena ja ruokinta-astia pestään puhtaaksi syönnin jälkeen.

Marstall Mash: helppo valmistaa, lyhyt turvotusaika ja maistuu varmasti!


Katso lisätietoja liitteestä.

Paino:
15 kg
Arvostelut 0 arvostelua