Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia)

Vetcare
Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia)
Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia) Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia) Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia) Zylkéne Equine 1000 mg (20 x 4 g annospussia)

Nopea apu hevoselle turvattomuuden tunnetta aiheuttavien tilanteiden hallintaan. Voidaan käyttää myös tiineillä ja sopii myös varsoille. Doping vapaa.

99,90 €
Sisältää alv. 14 %

Hevosen reaktioiden vähentäminen kuormittavissa tilanteissa. Zylkene Equine sisältää kaseiinista eristettyä alfa-kasotsepiinia.


Hevosen reaktioiden vähentäminen kuormittavissa tilanteissa. Annostele hevosille päivittäisissä paineistavissa tilanteissa tai ennen tiedossa olevia sellaisia tilanteita, kuten ympäristön muutos, koppilepo, uudet ihmiset tai eläimet, kengitys, raspaus, kuljetukset ja kaikki muutokset normaalissa päivärytmissä.


ZYLKENE EQUINE KÄYTTÖ

Nopea apu hevoselle turvattomuuden tunnetta aiheuttavien tilanteiden hallintaan. Voidaan käyttää myös tiineillä ja sopii myös varsoille. Zylkene Equine on hyvin maistuva (omenan makuinen) ja se on turvallinen pitkäaikaiskäytössä. Valmiste on dopingvapaa (Hippos / FEI).


LYHYTKESTOISIIN ONGELMATILANTEISIIN

• Koppilepo

• Kuljetukset, kilpailumatkat

• Eläinlääkärin käynnit

• Kengitykset / kavioiden hoito ja raspaus

• Ympäristön ja lauman muutokset

• Vieroitus

Aloita annostelu 2 päivää aiemmin ennakoitavaa tapahtumaa


PITEMPIKESTOISET ONGELMATILANTEET

• Ongelmakäyttäytyminen, (kuten karsinakävely, kutominen) ja muut käsittelyongelmat

• Ylireagointi arkisiin tapahtumiin, kuten äänet tai visuaaliset kohteet ym.


Aluksi 20 vrk ajan, jonka jälkeen suositellaan tilannearviointia. Kuuri voidaan toistaa, mikäli tarvetta. Parhaimmillaan yhdistettynä hevosen käytösterapiaan.


Zylkene Equine ei korvaa normaalia tasapainotettua rehua. Suositellulla päivittäisellä annoksella ei ole havaittu sivuvaikutuksia.


Tiivistelmä

Tuotenimi:         Zylkéne Equine 1000 mg

Eläin:                  Hevonen

Pakkauskoko:  20 x 4 g annospussiMuoto:Jauhe

Koostumus
Yksi 4 g annospussi sisältää: Maltodekstriini, kaseiini (trypsiinihydrolysoitu naudan kaseiini). Hyvin sulavat valmistusaineet: maltodekstriini ja kaseiini.

Ravintoaineet: raakavalkuainen 19,5%, tuhka 9%, vesi 6,5%, natrium 2%, raakarasva 1%, raakakuitu 1%, magnesium 0,005%.

Annostus
Annostellaan suun kautta. Sekoita annospussin sisältö pieneen määrään rehua. Koko pussin sisältö tulisi syödä kerralla. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöajan pidentämistä.

Lyhytkestoinen annostelu: Aloita annostelu 1-2 päivää ennen oletettua tapahtumaa tai ympäristön muutosta. Joillekin eläimille annostelu tulisi aloittaa jo aiemmin (5-7 päivää).
Pitkäaikainen annostelu: 1-2 kk

Vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.


SÄILYTYS
Ei lasten näkyville eikä ulottuville. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä (< 25°C). Älä säilytä kylmässä.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet