LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI)

LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI)
LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI) LeMieux SHOC AIR IRP kenttäsuoja (SETTI)

Kenttäsuojat (setti)

170,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Viimeisintä kehitystä ja materiaalia olevat IRP (Impact responsive protection) suojat, jotka ovat suunniteltu erityisesti kenttäratsastuksen vaativaan käyttöön.  Materiaali on  alykkäästi kerrossuunniteltua Dilettante materiaalia, joka tarjoaa aivan uudenlaisen iskunvaimennuksen. Materiaali pitää suojat ilmastoituna, joka estää nivelien ja jänteiden lämpenemisen, joka puolestaan ehkäisee vammautumisriskiä.

Suojat ovat pehmeät ja joustavat, uudentyyppisesti nyt myös vaakatasoon suojaavat. Sisäpinta pehmeää joustavaa puuvillaa, joka minimoi  myös hiertymät.

Materiaali imee vain 2% kosteutta, joka ehkäisee tehokkaasti hiertymissä ja jalkoihin kohdistuvan lämmönnousun. Katkaistu profiili takaa liikkumavapauden ja estää puristusta jopa jalkaa taivutettuna.

Luonnollinen istuvuus ja tuntu takaa häiriöttömän liikeradan ja mukavuuden hevoselle.