Blue Chip Super Concentrated Daily Health Balancer
Blue Chip Super Concentrated Daily Health Balancer Blue Chip Super Concentrated Daily Health Balancer
Blue Chip

Blue Chip Super Concentrated Daily Health Balancer

"Daily Health"-tasaaja tukee täydellisesti ruoansulatusjärjestelmää ja hengityselimiä, sekä kavioiden terveyttä.

46,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa

Syötä päivittäin pitääksesi hevosesi onnellisena ja terveenä.

Sisältää täydennyksen ruuansulatukseen, kavioiden ja hengityselinten hyvinvointiin, sekä vitamiineja, mineraaleja, öljyjä ja nukleotideja

  •          Ylläpitää optimaalisesti hevosten ja ponien terveyttä
  •          Täydellinen, tiivistetty tasaaja
  •          Nukleotideja, jotka tukevat ravinteiden imeytymistä, saantotehoa ja immuunivastetta

 Riittoisuus: 3 kiloa kestää keskikokoisella ponilla kaksi kuukautta ja keskikokoisella hevosella kuukauden

 Muoto:        Pelletti

Mikä on Super Concentrated rehuntasaaja? Blue Chip, maailman johtava ja edelläkävijä rehuntasaaja-markkinoilla on aina pyrkinyt kehittämään uusia ja innovatiivisia tuotteita asiakkaiden tarpeita ajatellen. "Super Concentrated" -rehuntasaaja on uusi tuote, joka on syntynyt Blue Chipin tutkimuksen ja kehityksen tuloksena. "Super Concentrated" on tiivistetty pelletiksi niin monia laadukkaita, luonnonmukaisia ja aktiivisia ainesosia kuin mahdollista, lisäämällä aktiivisten ainesosien suhdetta suhteessa ei-aktiivisiin ainesosiin. Tämä tarkoittaa, että hevonen saa saman määrän aktiivisia ainesosia yhdessä pienessä kauhassa, kuin mukillisessa tavallista rehuntasaajaa ja että kuukaudessa tasaajaa syötetään vain 3 kiloa, 20 kilon sijasta. “Super Concentrated” tekee tuotteesta helpomman ruokkia (voit syöttää kädestäsi tai sekoittaa rehuun), kuljettaa ja varastoida.


Miksi ruokkia rehuntasaajalla? Blue Chipin Super Concentrated Daily Health Balancer on kehitetty ylläpitämään hevosen ja ponin jokapäiväistä terveyttä. Tämä rehuntasaaja tarjoaa optimaalisen annoksen elintärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja ravintoaineita. Tässä rehuntasaajassa yhdistyvät optimaalinen määrä välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita, tukien kavioiden ja hengitysteiden hyvinvointia, ruoansulatusta myös probiootteja ja nukleotideja, jotka helpottavat ravinteiden imeytymistä, palautumista sekä parantavat immuumijärjestelmää.


Tällä rehuntasaajalla varmistat että hevosesi ja ponisi saa kaikki tarvitsemansa päivittäiset ravintoaineet.


Onko tämä täydellinen rehuntasaaja? Kyllä. Kuten kaikki Blue Chipin muut tasaajat, "Daily Health"-tasaaja tukee täydellisesti ruoansulatusjärjestelmää ja hengityselimiä, sekä kavioiden terveyttä. Lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinteita ja öljyjä.


Koostumus: Vehnä, auringonkukkauute, kuoritut soijapavut, kalsiumkarbonaatti, pellavansiemen , natriumkloridi, hiivanukleotidit (0.2%), valkosipulihiutaleet, eukalyptos, mentoli. Analyyttiset ainesosat: raaka proteiini 18.0%, raaka öljyt & rasvat 3.5%, raaka kuitu 8.0%, raaka tuhka 18.0%, natrium 0.95%, tärkkelys 14.0%, sokeri 5.0%, Omega-3 rasvahappo 0.5%, Omega-6 rasvahappo 1.5%. Lisäaineet: ravitsemukselliset lisäaineet; A-vitamiini/E672 325,000iu/kg, D-vitamiini/E671 40,000iu/kg, E-vitamiini/3a700 1,000mg/kg, C-vitamiini/E300 100mg/kg, ferrosulfaatin monohydraatti /E1 3,500mg/kg, kalsiumjodaatti haksahydraatti/E2 11.8mg/kg, kuparisulfaatti pentahydraatti/E4 4,000mg/kg, kelatoitu glysiinihydraatti/E4 210mg/kg, mangaanioksini/E5 2,100mg/kg, sinkkioksidi /E6 4,850mg/kg, sinkkikelaattiglysiinihydraatti /E6 190mg/kg, natriumseleniitti/E8 33mg/kg seleenillä rikastettu hiiva /3b8.10 450mg/kg, L-lysiini 2g/kg.


Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet; Hiiva (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47/4b1702) 1.65 x 10¹¹ cfu/kg.

Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua