Amequ Omega-3 Senior care(15kg)

AMEQU
Amequ Omega-3 Senior  care(15kg)
Amequ Omega-3 Senior  care(15kg) Amequ Omega-3 Senior  care(15kg)

Viljaton, vähäsokerinen ja -tärkkelyksinen rehu soveltuu kaikille ikääntyville poneille ja hevosille, joilla on vaikeuksia säilyttää lihasmassaa.

42,95 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Amequ Omega-3 Senior on hyväntuoksuinen ja maistuva täydennysrehu, joka sisältää runsaasti helposti sulavaa kuitua, omega-3-rasvahappoja, luonnollisia vitamiineja ja orgaanisia kivennäisiä. Viljaton, vähäsokerinen ja -tärkkelyksinen rehu soveltuu kaikille ikääntyville poneille ja hevosille, joilla on vaikeuksia säilyttää lihasmassaa.


Rehun korkea omega-3-pitoisuus vaikuttaa positiivisesti vastustuskykyyn, ruoansulatukseen, lihaskuntoon, hedelmällisyyteen, turkin kuntoon sekä allergia- ja ihottumaongelmiin. Rehu sisältää runsaasti luonnollisia vitamiineja ja orgaanisia kivennäisaineita. Rehun alfalfa, omenakuitu, juurikasmassa sekä maistuva seos yrttejä ja eteerisiä öljyjä tekevät rehusta helpommin sulavaa ja auttavat makromineraaleja imeytymään. Riisilese ja öljy auttavat hevosta säilyttämään lihasmassansa.


Amequ Omega-3 Senior voidaan liottaa veteen. Hyvälaatuisesta korsirehusta ja Omega-3 Seniorista hevosesi saa päivittäiset vitamiinit ja mineraalit. SRV: 120,0 g/kg rehua.


Käyttösuositus: 0,7-2,4kg päivässä riippuen hevosen koosta ja käytöstä sekä lihavuuskunnosta.


Katso lisätiedot liitetiedostosta.

Paino:
15 kg