LeMieux Classic satulahuopa Navy (estemalli)

LeMieux
LeMieux Classic satulahuopa Navy (estemalli)
LeMieux Classic satulahuopa Navy (estemalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (estemalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (estemalli)

LeMieux Classic-sarjan satulahuopa. Navy. Tyylikkäällä punaisella koriste tereellä. Pehmeä Bambu sisäpinta.

63,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

LeMieux  Classic estehuopa

Klassinen ja iki-ihana Lemieux nyt satulahuovissa Classic kuosina. Uusi, todella tyylikäs estehuopa, jonka leikkaus mallintaa nykyisiä koulusatuloita huolellisen tarkkaan. 

Classic-mallisto on valmistettu kevyemmästä, mutta yhtä kestävästä kankaasta, saavuttaakseen täydellisen pehmeyden ja jouston huovassa. Reunat on käsitelty pehmeällä,"kitkavapaalla" kankaalla, joka vähentää mm. karvojen kulumista hevosista. 

Classic sarjassa supersuosittu Bamboo-vuoraus, joka tehokkaasti poistaa lämpöä ja hikeä hevosesta, joka takaa täydellisen mukavuuden myös hevoellesi.


D-rengas kiinnitys, taattua LeMieux laatua


Uusi super pehmeä Bamboo sisävuori:

Erittäin pehmeä ja kevyt, samanlainen tuntuma kuin kashmirissa ja silkissä. Hengittävä, luonnollinen kosteudenpoisto, hajunpoisto sekä anti-mikrobinen kangas. Usein kuvataan olevan teräksen vahvuus ja puuvillan pehmeys.

Uskomattoman hydroskooppinen - Kontroloi hikeä, imee enemmän kosteutta kuin puuvilla- tai polyestikuidut. Helppo pestä ja kuivuu nopeammin kuin tavallinen kangas

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua