LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli)
LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli) LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli)

LeMieux Classic satulahuopa Navy (koulumalli)

LeMieux Classic-sarjan satulahuopa. Navy. Tyylikkäällä punaisella koriste tereellä. Pehmeä Bambu sisäpinta.

63,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

LeMieux  Classic kouluhuopa

Klassinen ja iki-ihana Lemieux nyt satulahuovissa Classic kuosina. Uusi, todella tyylikäs kouluhuopa, jonka leikkaus mallintaa nykyisiä koulusatuloita huolellisen tarkkaan. 

Classic-mallisto on valmistettu kevyemmästä, mutta yhtä kestävästä kankaasta, saavuttaakseen täydellisen pehmeyden ja jouston huovassa. Reunat on käsitelty pehmeällä,"kitkavapaalla" kankaalla, joka vähentää mm. karvojen kulumista hevosista. 

Classic sarjassa supersuosittu Bamboo-vuoraus, joka tehokkaasti poistaa lämpöä ja hikeä hevosesta, joka takaa täydellisen mukavuuden myös hevoellesi.


D-rengas kiinnitys, taattua LeMieux laatua


Uusi super pehmeä Bamboo sisävuori:

Erittäin pehmeä ja kevyt, samanlainen tuntuma kuin kashmirissa ja silkissä. Hengittävä, luonnollinen kosteudenpoisto, hajunpoisto sekä anti-mikrobinen kangas. Usein kuvataan olevan teräksen vahvuus ja puuvillan pehmeys.

Uskomattoman hydroskooppinen - Kontroloi hikeä, imee enemmän kosteutta kuin puuvilla- tai polyestikuidut. Helppo pestä ja kuivuu nopeammin kuin tavallinen kangas

Arvostelut 0 arvostelua