Blue Chip Super Concantrated Ulsa Cool Balancer

Blue Chip
Blue Chip Super Concantrated Ulsa Cool Balancer
Blue Chip Super Concantrated Ulsa Cool Balancer Blue Chip Super Concantrated Ulsa Cool Balancer

Vatsan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tukee ruuansulatusta, sekä ylläpitää kavioiden ja hengitysteiden terveyttä.

46,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Syötä päivittäin pitääksesi hevosesi vatsan tyytyväisenä.


         Sisältää: AcidBal ™ , 4Stress™,beetaglukaania, prebiootteja, probiootteja, nukleotideja, vitamiineja, mineraaleja ja öljyjä.

         Käyttötarkoitus: Tukee ruuansulatusta, sekä ylläpitää kavioiden ja hengitysteiden terveyttä.

         Riittoisuus: 3 kiloa tuotetta riittää keskikokoisella ponilla kaksi kuukautta ja keskikokoisella hevosella kuukauden

         Valmisteen muoto:  kylmäpuristettu pelletti


Blue Chip:n uusin rehuntasaaja ULSA-COOL on kehitetty ylläpitämään hevosen ja ponin happotasapainoa suolistossa. 

Kokoviljaton ja melassiton koostumus, joka sisältää AcidBal ™-ainesosayhdistelmää, eli happoa, jonka puskurointiaineena käytetään lithothamnionia . Lithothamnion  on johdettu meren mineraaleista ja se auttaa luonnollisen pH-tasapainon ylläpitämistä suolessa vapauttaen hitaasti ja pitkäkestoisesti kalsiumia, magnesiumia, sekä piitä, puskuroiden vatsahappojen vaikutusta. Mukana myös minttua, jota on käytetty vuosisatojen ajan edistämään ruuansulatusta, sekä betaglukaaneja, luonnon polysakkarideja, jotka tukevat immuunivastetta, muodostaen  vatsan seinämälle pinnan, joka hidastaa rehun kulkua ohutsuoleen pitäen kylläisenä pidemmän aikaa.


ULSA-COOL sisältää kaikki hevoselle tärkeät vitamiinit, mineraalit ja ravinteet juuri oikeassa suhteessa ylläpitämään hevosen päivittäistä terveyttä ja hyvinvointia, sekä pre- ja probiootteja tehokkaan ruuansulatuksen ylläpitämiseksi, nukleotideja kavioiden ja hengitysteiden hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.


ULSA-COOL sisältää  kaikkia vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita, joita hevonen tarvitsee ylläpitääkseen terveyttään ja yleistä hyvinvointia. Sekä prebiootteja ja probiootteja tukemaan ravinteiden maksimaalista hyödyntämistä ja ruuansulatusta. Lisäksi se sisältää nukleotideja, jotka ovat  DNA:n ja RNA:n rakennuspalikoita. Nämä tukevat olennaisesti immuunijärjestelmää ja ruuansulatusta.  Sisältää myös SoundHoof:a, kavioiden hyvinvointiin, joka sisältää biotiinia ja metioniinia varmistaen vahvat kaviot, ja PrimoVento:a, joka on minttu ja eukalyptus pohjainen hengitysteiden ravintolisä, joka huolehtii keuhkojen toimivuudesta ja ylläpitämisestä.


Koostumus:Lithothamnium, vehnärehu, alfalfa, kuoritut soijapavut, pellavansiemen, auringonkukkauute, rypsiöljy, minttu (1,0%), oligosakkarideja (0,44%), hiivanukleotideja (0,18%), valkosipulirakeet, eucalyptus, mentoli. Analyyttiset ainesosat: Raakavalkuainen 13,5%, raakaöljyt ja -rasvat 3,75%, raakakuitu 8,5%, omega-3 rasvahappoja 0,7%, tuhka 38,0%, Omega-6-rasvahappoja 0,95%. Lisäaineet: ravinteelliset lisäaineet: A-vitamiini / 3a672a 245500 IU / kg, C-vitamiini / 3a300 75 mg / kg, D-vitamiini / E671 30.200 IU / kg, E-vitamiini / 3a700 1240 mg / kg. Ferrosulfaatin monohydraatti 3290 mg / kg, mangaanioksidi 1800 mg / kg, rautakelaattiglysiinihydraatti 1850 mg / kg, sinkkioksidi 3575 mg / kg, kalsiumjodaatti vedetön 6,75 mg / kg, sinkkikelaattiglysiinihydraatti 1210 mg / kg, Kuparisulfaattipentahydraatti 3020 mg / kg, natriumseleniitti 25 mg / kg, kuparikelaattiglysiinihydraatti 1480 mg / kg, seleenillä rikastettu hiiva 375 mg / kg. Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet; hiiva (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47 / 4b1702) 1,65 x 1011 pmy / kg


Pakkauskoko: 3kg


Pakkaus riittää hevoselle yhdeksi kuukaudeksi.

Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua